Závodník F1 Sebastian Vettel bojuje za klima. Přestalo se mu dařit, tak se dal na politiku… 

Sdílet

Německému závodníkovi S. Vettelovi se před časem přestalo dařit na sportovním poli. Bývalý mistr světa F1 si dnes může nechat o své sportovní slávě jenom zdát. Jeho pád na sportovním poli koreluje s jeho zájmem o propagaci neomarxistických agend. Loni propagoval LGBT, nyní se dal na propagaci boje za záchranu planety. Jako jezdec formule 1 přitom jezdí v monopostu, který má nádrž 140l a spotřebu desítky litrů na 100km a jeho sponzoři jsou třeba saudsko arabská naftařská společnost Aramco. Vettel také pochopitelně létá po světě v soukromém tryskáči. Přece se nebude někde tísnit na společném letišti s plebsem, že?!

Závodník F1 S. Vettel podporuje řadu pokrokových agend. Mezi jinými i LGBT, nebo Ukrajinu.

Při poslední velké ceně Kanady sice dojel Vettel až na 12. místě a v celkovém pořadí celého ročníku je na 14. místě, ale přesto jel s nálepkou na přilbě „Canada´s climate crime“ (kanadský klimatický zločin) a po okruhu chodil ve stejném tričku. Podobnou agendu propagoval i na předchozí velké ceně USA v Miami. Jeho tým ale nese podobné PR nápady nelibě a zprávy o konfliktech pronikají na veřejnost.

Zkrátka přestalo se mu dařit za volantem, tak se dal na politiku. U sportovců, umělců apod. to není bohužel první ani poslední případ. Lidé by proto měli mít na paměti, že sportovci, umělci a intelektuálové jsou spodina společnosti a rozhodně nejsou nějakými vzory pro ně, nebo jejich děti. Spíš odstrašující případy pokrytectví, lhaní a přetvářky.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *