Většina uprchlíků v Německu ani po 7 letech nepracuje. „Lékaři a vědci ze Sýrie“ nikdy nedorazily. Běžný Němec se nestačí divit. Podobnost s uprchlíky Ukrajinci čistě náhodná

Sdílet

Vzpomínáte jak západní media v roce 2015 tvrdila, že ze Sýrie jdou do Německa vysoce kvalifikovaní lékaři, vědci a odborníci? Byla to obyčejná kalech lež. Multikulturní propagandou zpitomělý Němec zatížený „dědičnou vinou za holocaust“ se tehdy nezmohl na odpor, když mu do globalisté do země stěhovaly miliony negramotných muslimů a černochů z celého světa. Do země proudili mladí muži a media tvrdila, že to jsou ženy s dětmi. nyní přichází okamžik pravdy.

Po 7 letech jsou k dispozici už i oficiální čísla. Více než 60% uprchlíků je i po 7 letech stále na nezaměstnaneckých dávkách! Zbytek je bud ve škole (kde se učí číst a psát), na rekvalifikačních kurzech, nebo „pracuje“ na uměle vytvořených místech, kde je požadována nejnižší možná kvalifikace. V realitě je to ještě horší, protože oficiálním číslům už v Německu věří málokdo. Všem je jasné, že mladí muslimové nepřišli do Německa pracovat.

Podobná situace je ale i s ukrajinskými uprchlíky v ČR. Ani oni se do práce nehrnou a nic na to nezmění propagandistické tirády ukrajinské vlády P. Fialy (ODS). I oni byli nalákáni na velkorysý sociální program, který má za cíl zvýhodnit imigranty vůči místnímu obyvatelstvu a tak je rozeštvat proti sobě. Pak je mohou architekti masové migrace z řad globální finanční oligarchie snadno řídit a vykořisťovat.

Základem sebezáchrany je pochopení, kdo je opravdový nepřítel a uprchlíci jsou jen nástroj. Proto bojujme hlavně s rukou, která ten nástroj ovládá!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *