Divoké Rakousko jako v akčním filmu. Syrský uprchlík chtěl rovnou na ulici podříznout manželku. Zachránila jí akční zdravotní sestra a kolem jedoucí opat

Sdílet

Rakušané v kdysi poklidném Linzi zažili scénu jako z akčního filmu. Syrský uprchlík (52) se pokusil zabít ženu (41) ostrým nožem (řázákem) za bílého dne přímo na ulici. Nebohou ženu několikrát bodl a ta unikla smrti pouze o vlas. Naštěstí zasáhla nedaleko náhodně jdoucí zdravotní sestra. Odvážná Rakušanka udeřila šíleného uprchlíka neprve silně do zad a pak ho zasypala údery a kopanci. Na pomoc jí přispěchal kolem jednoucí opat  z opatství Stifts Wilhering, Reinhold Dressl, který přišel odvážné zdravotnici napomoc a společně uprchlíka zpacifikovali a následně pobodané ženě poskytli první pomoc. Ta byla převezena s těžkými zraněními do nemocnice. Uprchlík byl zadržen policií, ale podle všeho bude prohlášen za duševně chorého a časem potichu propuštěn.

Herbertz 230111 Tanto záchranný nůž řezák na popruhy, rozbíječ ...
Uprchlci používají nejroznější zbraně k teroru místního obyvatelstva

Podle svědků byla motivem uprchlíkova řádění žárlivost, protože žena se bavila i s jinými muži. Máme to v Rakousku takové divoké, tak si dejte pozor, aby jste nedopadli podobně! Tady se pomalu začínáme bát vyjít večer na ulici.

Západní Evropa se díky masivní náslné kriminalitě barevných uprchlíků začíná podobat divokému západu, kde vládne právo silnějšího a násilí a smrt jsou součástí běžného dne.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *