Velké slovenské hračkářství Dráčik veřejně odmítá oficiální válečnou válečnou hysterii. Slovensko před sociálním výbuchem?

Sdílet

Všechny návštěvníky internetového obchodu s hračkami www.dracik.sk musely v posledních dnech a týdnech zarazit „odvážné“ texty k současné ekonomické politické krizi na Slovensku (třeba „nechceme naší likvidaci“). Země se propadá do chudoby a místní vláda nastoluje totalitu pod pláštíkem války na Ukrajině. Současně s tím probíhá ukrajinizace slovenské společnosti.

Hračkářství Dráčik je přitom významným podnikem, který má více než 100 kamenných obchodů na Slovensku a v ČR. Co asi vedlo majitele firmy k takto odvážnému kroku, který se staví režimu, který se k moci dostal podvodem a cíleně likviduje Slovensko? Vždyť odvetou de facto totalitního režimu bude nejspíš pokus o ekonomickou likvidaci firmy a možná i trestní stíhání pro majitele. Podle všeho je to narůstající sociální napětí ve slovenské společnosti. Na Slovensku jsou rovněž v parlamentu politické strany, které lze označit za skutečnou antisystémovou opozici (Kotlebovci), probral se i Ficův SMER, kde vedení strany hrozí vězení za politickou činnost (rovněž M. Kotleba byl nedávnou odsouzený v politickém procesu a zbaven mandátu poslance NR SR).

Odbojná slovenská veřejnost má politické strany, které jí zastupují v odboji proti globálním parazitům a jejich místním loutkám.

Je Slovensko před sociálně společenskou krizí? To uvidíme velmi brzy a na jaře lze očekávat podobný vývoj i v ČR. Zkrátka místní „goj“ se začíná bouřit a dávat najevo svůj odpor k vlastní likvidaci. S tím globální elity (na rozdíl od jejich místních loutek typu Heger, Maťovič, Čaputová, Fiala, Rakušan, Pekarová atd.) počítají a mají jistě připravený nějaký plán na případné potlačení sociálních nepokojů. S tím musí místní vlastenci počítat a dávat si pozor na „nové vůdce z lidu“, kteří se náhle objevují a zavedou celé hnutí zkušeně do záhuby.

Před časem nám tu návštěvník z ČR vyprávěl o vzniku a následném řízeném zániku Bloku proti islámu, což bylo první skutečně masové hnutí proti islamizaci země a pořádalo desetitisícové demonstrace v Praze. Tam se ale brzy zmocnili vedení příslušníci jistého „národa“ a zkušeně (mají v tom staletou praxi) ho zavedli do záhuby.

Neopakujte stále stejnou chybu. Věřte lidem, kteří mají stejné názory dlouhodobě. Váš člověk je Kotleba (snad i nějaký budoucí český Kotleba se objeví) a ne nějaký „spasitel dodaný druhou stranou“.

Joe Nowak a Laco K. Chicago, USA

Článek nemusí vyjadřovat názor redakce, ale svobodu slova respektujeme bez výjimky! Zde v USA je to zatím naštěstí stále ještě možné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *