V Polsku a na Slovensku je byl od začátku zastaven stejně lukrativní systém sociálních pobídek pro ukrajinské „válečné“ uprchlíky jako v ČR. Je to náhoda? Byl tu plán na „ukrajinizaci“ střední Evropy již před začátkem bojů?

Sdílet

V Polsku a na Slovensku jsou hned od začátku krize na Ukrajině nastaveny stejně lukrativní pobídky pro ukrajinské „válečné“ uprchlíky jako v ČR. Mají bydlení a plnou lékařskou péči zcela zdarma, dopravu, parkování a kulturu rovněž. K tomu ještě štědré kapesné na hlavu. Vše výrazně vyšší než domácí obyvatelstvo, které to všechno musí platit. Je možné, aby 3 různé vlády hned od prvního dne nastavily de facto stejné podmínky, které mají nalákat do jejich země co nejvíce Ukrajinců. Stejně podivně zní i to, že hned od prvního dne všechny vlády mluví o tom, že tu ti „uprchlíci: už zůstanou navždy!

Skoro to vypadá, že plán na ukrajinizaci střední Evropy existoval již dlouho před vypuknutím současné krize. Jeho cílem má být masivní chudnutí Čechů, Poláků a Slováků na úroveň chudých Ukrajinců, jejich rozeštvání proti sobě navzájem a uvolnění místa na Ukrajině pro někoho jiného (o obnově chazarské říše jako Izraele 2.0 se mluví již řadu let).

Z chování vlád V4 (s výjimkou Orbána) je rovněž patrné, že mají v této otázce nulovou suverenitu a jsou řízeny ze zahraničí. Kdo je ale řídí? Američané, Britové, EU? Nebo snad někdo jiný, na koho se nesmí ukazovat, aby dotyčnému hned netancovaly nad hlavou paragrafy trestního zákona?

V Polsku mají od začátku nastaven sociální systém tak, aby maximálně lákal Ukrajince do Polska. Stejné je to i v ČR a na Slovensku. Je to náhoda?

Češi, Poláci, Slováci si musí uvědomit, že problém nejsou Ukrajinci. Ti jsou jen nástrojem, zlobte se na toho, kdo je k vám záměrně nalákal. Také si musíte uvědomit, že lidé jako Fiala (ODS) a spol. jsou jen loutky někoho jiného. Jistě je užitečné se zbavit loutek, ale potřebujete změnu, která zabrání tomu, že hned budou nainstalovány loutky nové. Jinak vaším státům a národům hrozí plná likvidace a globální parazit si bude mnout ruce.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *