„Německý“ mládežnický fotbal začíná být nebezpečný. Turecký otec zbil protihráče jeho syna (14) a nožem ohrožoval okolí

Sdílet

Německo je oficiálně čím dál tím víc pestřejší a tak Němci zažívají dříve nepoznané věci. To se týká i mládežnického sportu.

Když v zápase straších žáků (14 let) fauloval jeden hráč týmu SC Staaken fauloval (zcela banální faul) hráče týmu  Berliner AK, tak se otec faulovaného hráče zuřivě vrhl na hřiště a nic nechápajícího mladíka srazil na zem a začal do něj kopat. Tomu přispěchali na pomoc další diváci, ale na ty otec vytáhl nůž a se slovy, že je všechny ubodá, je začal ohrožovat. Berliner AK je „turecký“ klub a onen zuřivý otec je turecké národnosti.

Policie zuřivého Turka zadržela a plánuje ho obvinit z ublížení na zdraví. Překvapená oficiální media jako Bild se ptají, co je to za lidi, kteří vyrazí na mládežnický zápas svého dítěte a berou si s sebou útočný nůž? Jenže to se měla media ptát již před 30-40 lety, kdy se rozjížděla oficiální multikulti propaganda a oficiální media v ní hrála prim. Něco takového je totiž v Turecku běžné, tak i na mládežnickém zápase může jít doslova o život.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *