Už se ani nepamatuji, kdy jsem naposledy po vyjití z domu nepotkal do 100m černocha, nebo muslima. Chcete jet v MHD pouze s bělochy, tak to si musíte trochu přivstat“. Čtenáři z Prahy nám píší…

Sdílet

Už se ani nepamatuji, kdy jsem naposledy po vyjití z domu a ujití 100 metrů nepotkal alespoň jednoho černocha, nebo muslima´„, tak nám píše čtenář p. V. z Prahy 7, kde vládce p. Čiženský z hnutí Židle sobě (oficiálně Praha sobě).

Pokud chci jet MHD a vidět tam jenom bílé pasažéřy, tak to nesmí být po 8 hodině ráno“. Jinak je vždy v tramvaji nejméně jeden černoch, muslim, nebo „Čech s vietnamskými kořeny“. To nám zase napsal čtenář z Prahy 3 pan J.

„Bydlím v Nuslích (Praha 4) a večer se po ulicích potupuje už tolik černochů a muslimů, že při cestě domů po 1800 hod. v ruce vždy držím pepřový sprej“, Tolik paní V..

Dva vědci na dopolední procházce?

Naši čtenáři se rovněž shodují, že se situace výrazně zhoršila před 2 roky s nástupem korona plandemie. To byly ty časy, kdy jedna karanténa stíhala druhou a český goj nemohl vyjet ani za hranice okresu, protože by prý roznesl ten hrozný virus. Přesto sem potajmu proudily zástupy barevných uprchlíků. Zjevně s vědomím tehdejší vlády. Ta současná na to jen aktivně navazuje. Všechny strany pětikoalice aktivně podporují imigraci z Afriky a Asie, některé dokonce platí za ochránce asijských mafií. Nyní k tomu přibyla ještě ukrajinizace Česka. Budou Češi čekat až se stanou menšinou ve své vlastní zemi? Nebo vyženou tu bandu protičeských politiků a nečeských mecenášů od válu a budou si zase o své zemi rozhodovat sami a budou jít mít českou a tedy bělošskou?

Černoch a Asiatka na ulici. To není Los Angeles, ale Praha 2

Pan J. použil slovo negr, které považujeme za normální označení černých lidí a nevidíme na něm nic špatného. Negr je od slova černý (negro). Ale protože by to vedlo k mazání sdílených příspěvků na sociálních sítích, tak jen nahrazujeme slovem černoch) Tímto se panu J. omlouváme a těšíme se na další příspěvky.


Sdílet

One Reply to “Už se ani nepamatuji, kdy jsem naposledy po vyjití z domu nepotkal do 100m černocha, nebo muslima. Chcete jet v MHD pouze s bělochy, tak to si musíte trochu přivstat“. Čtenáři z Prahy nám píší…”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *