EU projekt Erasmus už nefinancuje studentské výměny, ale LGBT++ propagandu

Sdílet

Projekt Erasmus financovaný EU, kdysi financoval studentské výměny, má nyní nové priority. EU pro začátek přispěla 220 000 EUR (asi 5,5 mil kč) na „Drag-Queen“ projekty. V Berlíně se mohou těšit na akci „Drag It Up“, kdy se budou předvádět transsexuálové veřejnosti. v Göttingenu zase budou mít „Drag friendly Schullen“, Pozadu nezůstává ani Španělsko, Rakousko a Slovinsko. Evropská komise v tom zkrátka vidí vzdělávací projekty budoucnosti.

To je preferovaná kultura současnou evropskou politickou elitou, vzor pro mládež

To jsou projekty, které propagují deviantní styl zjevně nemocných LGBT++ osob, mezi mládeží. Je to jeden z mnoha pokusů globálních finančních elit, jak zničit tradiční rodinu a rozvrátit bílé národní státy. Dokud ale lidé nepochopí, kdo za tím skutečně je, tak není šance na nápravu.


Sdílet

2 Replies to “EU projekt Erasmus už nefinancuje studentské výměny, ale LGBT++ propagandu

  1. Ono je otázka, jestli vůbec má smysl z veřejných zdrojů podporovat aktivit jako Erasmus a Erasmus Plus. Může zde docházet k multikulturní a internacionální indoktrinaci a propagandě. Pokud má student zájem studovat a žít v jiné zemi, určitě může využít programů „Work and travel“, případně jako samoplátce absolvovat jednotlivé předměty na vysoké škole v jiné zemi. Podle mě není důvod na to LOUDIT peníze.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *