Budapešť pride nemá sponzory. Zahraniční korporace se bojí Orbána, s výjimkou americké Citibank se žádná neodvažuje sponzorovat proti rodinné orgie

Sdílet

Za pár dnů proběhne v Budapešti pochod pých LGBT++ komunity zvaný Budapest pride. Na rozdíl od podobných trachtací po celé Evropě nemá ten budapešťský pochod pýchy téměř žádné sponzory z řad zahraničních korporací. Jedinou výjimku tvoří místní pobočka americké Citibank (ta sponzoruje podobné akce v Bratislavě, Praze, Varšavě…).

Akce se neúčastní žádný člen maďarské vlády, která naopak jednoznačně podporuje normální rodinu jako svazek muže a ženy.

Čím to je, že se zahraniční korporace najednou bojí vlastenecké vlády? To je tím, že Orbánova vláda odvozuje svoji legitimitu ze skutečně svobodných voleb a opírá se tak o vůli občanů. V Budapešti nemusejí padat volební servery, ani se nemusí narychlo přišvindlovat mnoho hlasů. Vláda tady dokonce ani nechce zavádět etalon volebních podvodníků – korespondenční hlasování.
Stačí se podívat na rozdíl u nás doma, tak vláda (ODS) plánuje prosadit manželství pro homosexuály včetně práva na adopci cizích děti. Protože je zcela podřízena cizímu řízení a na nálady veřejnosti proto nemusí brát ohledy. Hlasy jí přece zajistí volební podvody od „korespondenčních voličů“.

VeSpa


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *