Záměrné zvýhodňování Ukrajinců vůči Čechům s cílem rozeštvat je proti sobě a odvést pozornost od plánů nejstarší mafie světa, která usiluje o likvidací bílých národů

Sdílet

Nalákání více než 300 tisíc ukrajinských (v naprosté většině) ekonomických uprchlíků do Česka and jejich ostentativní zvýhodňování vůči domácímu obyvatelstvu vyvolalo mezi českou veřejností velké pobouření. Ukrajinci dostávají byty zdarma, zdravotní péči zdarma, parkování zdarma, kulturní akce a dopravu zdarma a ještě každý měsíc 5 000 kč na hlavu jako kapesné. Někde dokonce dostanou hotové peníze na „rozjezd“ podnikání ve výši 50 tisíc kč. Lidé se proto rozčilují na „ukrajinskou“ (českou) vládu P. Fialy z ODS, že na místní obyvatelstvo kašle a nechává ho díky uměle vyvolané energetické krizi spadnout do chudoby.

Bohužel většina lidí nechápe, že to je tak nastaveno záměrně. Stojí za tím nejstarší mafie světa, která chce umělým rozeštváním Čechů proti Ukrajincům dosáhnout toho, že se tyhle dvě skupiny budou nenávidět a nosatý mafián, který likviduje bílé evropské národy bude zatím skryt za oponou. Je to již staletí požívaná taktika a lidé by si měli konečně uvědomit, že jejich protivníkem není Ukrajinec, který sem byl uměle nalákán. Jejich protivníkem je finanční globální oligarchie a její místní pátá kolona. Ano, Češi jsou ve válce! Nikoliv ale s Rusem. Češi jsou ve válce s nejstarší mafií světa a tu válku Čechům vyhlásila nestarší mafie světa již před mnoha lety. Je to boj na život na smrt a agresor nezná slitování. Buď zvítězí on, nebo se Češi postaví na rozhodný odpor téhle hydře a vyhrají tuhle jim vyhlášenou válkou jednou a provždy. Jinak budou zcela fyzicky zlikvidováni.

Ukrajinec není nepřítel Čechů, on je jen nástroj nejstarší mafie světa na vyvolání občanské války

Joe Nowak, Chicago, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *