Kolik už je v ČR Ukrajinců? „Ukrajinská“ vláda P. Fialy a režimní media podezřele mlčí…. Chtějí to rychle potichu dotáhnout na ten slibovaný milion, než se česká veřejnost vzbouří?!

Sdílet

Ukrajinská“ vláda P. Fialy (ODS) a režimní media se v posledních týdnech obrnila mlčením ohledně počtu „válečných“ uprchlíků z Ukrajiny. Poslední oficiální číslo, které zaznělo bylo kolem 300 000 osob. Jenže váleční uprchlíci, ve skutečnosti cíleně pozvaní ekonomičtí migranti z Ukrajiny proudí plnou silou do ČR dál. Kusé zprávy z režimních medií a od pracovníků, kteří mají jejich registraci na starosti, to potvrzují.

Proto je na místě otázka, kolik už tady těch Ukrajinců ve skutečnosti je? Vláda před časem mluvila o počtu 1 mil. osob, ale pak vše zahalilo podivné mlčení. Ona se totiž česká většinová veřejnost začíná bouřit proti ukrajinizaci země, kterou vláda pětikolky podle pokynů globální finanční oligarchie pro ČR plánuje a provádí. Veřejnost totiž vidí, že se o žádné válečné uprchlíky nejedná a Ukrajinci se přicházejí lákáni záměrně štědře nastaveným sociálním systémem, který jim zaručuje pohodlný život na úkor českého obyvatelstva. Je cílem onen zveřejňovaný milion Ukrajinců, tedy 10% české populace?! Má vše proběhnout pěkně potichu, než se ožebračený národ začne bouřit?! Vše tomu bohužel nasvědčuje.

Důležité je ale ze vzniklé situace nevinit Ukrajince, ti jsou jen nástroj rozvratu naší země a národa! Na vině je vláda pětikolky a všichni, kteří jí pomáhají ukrajinizaci země provádět. Media, politici, neziskovky, umělci atd.. Hlavní vinu ale nese globální finanční oligarchie, která pětikolku dosadila k moci a která jí dává pokyny jak likvidovat český národ přípravou na válku s Ruskem, kterou Češi odmítají.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *