Šéf Moderny běduje, „naše vakcíny už nikdo nechce“… Čím to asi bude?

Sdílet

Stéphane Bancel CEO firmy Moderna výrobce experimentálních genových vakcín proti koronaviru si na ekonomickém foru v Davosu veřejně postěžoval, že jeho vakcíny nikdo už nechce. Moderna prý musí najít nové odběratele na dodávky stovek milionů nevyzkoušených vakcín po celém světě. Jenže lidé je prý nechtějí (běduje Bancel), protože se ukazuje, že vakcíny nemají žádný zdravotní přínos: Naopak jejich nežádoucí účinky začínají znepokojovat veřejnost, roste počet úmrtí i vážných následků. Navíc výrobci vakcín (Pfizer, Moderna atd.) prokazatelně lhaly o pozitivech vakcín a zatajovaly negativa. Také se ukazuje, že si výrobci vakcín nechaly své produkty patentovat již několik let před vypuknutím korona plandemie, takže se na ní potajmu chystaly již dopředu.

Bancel si dokonce postěžovat, že jeho firma musí vyhodit 30 milionů vakcín kvůli nezájmu odběratelů. Na vině je prý malá poptávka. Firma doufá, že vakcíny odebere Polsko (ČR) a napíchá jimi ukrajinské uprchlíky.

Čím to asi bude, že se napálení lidé už nechtějí nechat očkovat nevyzkoušenými vakcínami, které způsobují očkovaným nemalé problémy? Odpovědnost za globální očkovací teror ale nesou především WHO, místní vlády a lokální lékařské kruhy a organizace, které se připojily k očkovacímu teroru proti obyvatelstvu. Jenže lidé stále měli možnost odmítnout. Pokud se někdo nechal naočkovat pochybnými preparáty, aby mohl chodit na pivo, nebo do sauny, tak mu není pomoci.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *