Riziko onemocnění opičími neštovicemi je stejně velké jako vedlejší účinky vakcín proti nim

Sdílet

V některých zemích se již zvažuje (povinné) očkování zatím vybraných skupin obyvatel (LGBT++P osob) proti viru, který způsobuje onemocnění opičími neštovicemi. Bohužel podle dosavadních poznatků jsou rizika vedlejších účinků vakcín plně srovnatelná s pravděpodobností onemocnění touto nemocí.

Opičí neštovice se přenáší na člověka především dotykem infikovaných zvířat jako opice, veverky apod. a inkubační doba je 10 dnů. Jejich šíření v zemí chladného klimatu mezi lidmi zatím nikdy nebylo masové a je podivné, že se tak náhle děje. Zatím onemocněli pouze muži z řad homosexuálů, tedy většinou lidé s oslabenou imunitou díky opakované léčbě sexuálně přenosných chorob, které jejich promiskuitní životní styl přináší. O vlivu na běžnou evropskou populaci tedy mnoho nevíme.

Jenže stejně jako u podivné pandemie koronaviru je hned od začátku jako jediné řešení prezentováno masivní očkování ne příliš bezpečnými vakcínami. Už jen tahle skutečnost by v odbornících a mediích měla rozsvítit varovný maják. Opět se to neděje. Všechny hlasy rozumu jsou označovány za „konspirační teorie“ a okamžitě umlčovány. Zkrátka projekt koronavirus 2.0. se jede jako přes kopírák. Budou zase někteří Češi stát ve frontě na vakcínu jako u experimentálních vakcín proti koronaviru?

prometheus


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *