Opičí neštovice: divná nemoc opět napadající především západní bílé státy

Sdílet

Koronavirus ze stránek oficiálních medií před časem zmizel a nyní ho nahrazuje tzv. nemoc „opičích neštovic“. Zajímavá je ale mapa výskotu téhle záhadné choroby. Zdá se, že primárně zasahuje země, kde žijí běloši. Podobně jako koronavirus, který decimoval hlavně Evropu a USA.

Čím to asi bude? Že by vedly globální elity z řad finanční oligarchie likvidační válku proti bílým národům a rase? Sociolog P. Hampl jistě přispěchá s vysvětlením, že nic takového neexistuje a vinu svalí na „byrokracii“. Jenže na tohle mu dnes asi skočí jen opravdový hlupák.

Globální finanční oligarchie samozvaných vyvolených elit se snaží bílé národy likvidovat všemi prostředky a uměle vyvolané nemoci a následná smrtící „léčba“ do jejich arsenálu také patří.


Sdílet

One Reply to “Opičí neštovice: divná nemoc opět napadající především západní bílé státy”

  1. Našel jsem na jiném non-mainstream médiu, že opičí neštovice jsou především záležitost multikulturně obohacovaných zemí, https://svobodny-svet.cz/africke-opici-nestovice-se-siri-v-obohacovanych-zemich-eu/ . Také tam je něco přehnané, spíše se ukazuje, že z opičích neštovic covid 2.0 spíše nebude, neboť se šíří nesrovnatelně hůře než covid. Ba dokonce se ukazuje, že nejčastěji chytá muže s menšinovou sexuální orientací. Já bych se nedivil, že by v tom mohli mít prsty obohacovači z Afriky, proudilo jich do Evropy po desítkách až stovkách tisíců, sotva se dala ověřit identita a zdravotní stav.
    Ten případ u nás je záležitost taková, že si to dovezl ten pacholek z LGBTQ… fesťáku, který se dokonce konal v jedné té multikulturně obohacované zemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *