Divoký západ v Německu. Barevní uprchlíci při honičce odpráskli náhodného návštěvníka (40) zábavního parku

Sdílet

Německo se začíná potápět do chaosu a uprchlické násilí a přebírání moci muslimy začíná připomínat velká americká města s jejich multikulturní společností. Ve městě Lüdenscheid v západní části země o to místní ví své. Ve městě došlo k dříve neslýchané otevřené přestřelce na veřejnosti na Rummelplatz, kde právě otevíral místní zábavný park. Tentokrát byl obětí bílý muž (40).

Všemu předcházela opakované napadání skupinky uprchlíků (v oficiálním žargonu „jižanů“), kteří obtěžovali jistého mladíka (16). Tomu později přispěchal na pomoc jeho otec a došlo k rozepři. Uprchlíci se sice dali na útěk, ale začali na otce se synem střílet ze dvou střelných zbraní. Ani jednoho sice nezasáhli, ale jedna z kulek trefila náhodného návštěvníka. Ten bohužel na následek zranění zemřel. Uprchlíci následně zmizeli v obytné čtvrti a policie po nich pátrá, zatím neúspěšně.

Místní starosta Sebastian Wagemeyer (sociální demokrat) v tom nevidí žádný problém a situace ve městě je prý normální a pod kontrolou a vyzval obyvatelstvo, aby nepodléhalo pravicovým náladám a nenávist. Němci se asi mají začít zvykat, že střílečky budou nyní běžnou součástí jejich životů v barevné multikulturní společnosti.

Také to ukazuje, kam vedou zákazy držení zbraní pro místní obyvatelstvo. Uprchlíci kriminálníci ozbrojeni jsou, počestní místní občané nikoliv.

Chtějí Češi a Slováci podobná multikulturní obohacení? Barevné uprchlíky jim tam jejich loutkové vlády stěhují dál…..


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *