Výrobce experimentálních korona vakcín Pfizer zahájil kampaň na prevenci „krevních sraženin“ trombóz. Dělá si CEO Pfizeru – vzděláním veterinář – z nebohých obětí korona očkování srandu?

Sdílet

Výrobce experimentálních a zjevně né zcela bezpečných korona vakcín americká firma Pfizer, zahájil reklamní kampaň, která českou veřejnost varuje před nebezpečím krevních sraženin – trombóz www.rozhýbejtekrvinky.cz.

To může být život ohrožují stav a bohužel často je k vidění u pacientů, kteří prodělali opakované očkování experimentálními korona vakcínami, které tato firma vyrábí a dodává i do ČR. V ČR došlo k masovému očkování těmito vakcínami za velmi silného nátlaku ze strany státu, kdy se jednalo o otevřenou sergegaci neočkovaných. Nyní má mnoho očkovaných nejrůznější zdravotní potíže, včetně právě oněch krevních sraženin.

Dělá si kampaní proti trombóze generální ředitel firmy Pfizer Dr. Bourla z očkovaných nejapnou srandu?!

Jak tedy má nyní očkovaný podobným kampaním rozumět? Dělá si z něj CEO firmy Pfizer Dr. A. Bourla, který je vzděláním a původním povoláním veterinář, srandu?! Nebo se ve firmě Pfizer někomu hnulo svědomí? Jenže už je pozdě, miliony lidí jsou naočkovány experimentálními vakcínami a odočkovat se již bohužel nemohou.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *