Imigrační vlny z roku 2015 a 2022. Podoba čistě náhodná. Štědrý sociální systém lákající masy uprchlíků, zvýhodňování uprchlíků na úkor místních obyvatel, psychické vydírání medií a elit, uprchlíci zůstanou navždy a budou prý přínosem….

Sdílet

Současná imigrační vlna z Ukrajiny a kolem vytvořené informační pole připomínají v mnohém uprchlickou vlnu z roku 2015, která se uměle vyvolala válkou v Sýrii.

  1. Okamžitě byl v západní Evropě nastaven sociální systém, který měl nalákat „Syřany“ z celé chudé Afriky a Asie. (Cílem tehdejší vlny byla islamizace Evropy)
  2. Od samého začátku se říkalo, že chudáci uprchlíci už v zemích zůstanou navždy. Válka v Sýrii už dávno skončila, ale o návratu uprchlíků nepadlo ani slovo…
  3. Mediální masírka jak budou uprchlíci pro zemi ekonomický přínos. Nejprve hned krátkodobě a pak se to změnilo na dlouhodobý přínos. Ukázalo se, že jaderní inženýři a vědci nepřišli a většina uprchlíků nic neumí a přišla za sociálními dávkami a páchat kriminalitu.
  4. Psychické vydírání – kdo prý nemá soucit s prchajícími ženami a dětmi tak je bezcitný lump, nacista a antisemita….
  5. Zvýhodňování uprchlíků na úkor místního obyvatelstva. Jak z hlediska sociálního systému, tak de facto neřešení jejich kriminality a společensky nežádoucích činů. Kritika imigrace a uprchlíků začala být trestně stíhána.
  6. Likvidace tamější vzdělanosti a sociálního systému pro tamější obyvatelstvo. Prudký nárůst kriminality.
Syřané z Afriky na cestě do Německa

Teď si položte otázku, který z těchto bodů není splněn v rámci současné ukrajinizace naší vlasti?

Hned od začátku „česká“ vláda říká, že ukrajinští uprchlíci tu zůstanou navždy, hned od začátku je pro ně nastaven štědrý sociální systém sociálních dávek, přidělování státních a obecních bytů, lékařské péče zdarma, dopravy zdarma atd atd. Uprchlíci pro nás údajně budou (tady se raději rovnou říká z dlouhodobého hlediska) přínosem a budou nám vydělávat na důchod (to asi z těch sociálních dávek, co dostanou). Jme konfrontováni vybájenými příběhy o údajné integraci ukrajinských uprchlíků již během dnů, které brání nemožní a hloupí Češi. Je likvidováno české školství a sociální systém. Kdo s tím nesouhlasí, je označen za „agenta Kremlu, vraha ukrajinských dětí, nebo ubožáka“ a veřejně ostrakizován. Kritika současného kurzu je trestně stíhána. Byla zavedena cenzura.

Chudá ukrajinská matka z dětmi prchla v této herce před ruskými bombami do Prahy a čeští primitivové jí závidí sociální dávky

Ano, obě imigrace jsou ze stejné dílny globálních finančních „vyvolených“ elit. Ty jsou našimi nepřáteli, To oni nám vyhlásili likvidační válku již před mnoha lety. Téhle sani se musíme postavit v boji na život a na smrt za přežití našeho národa!


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *