„Uberte doma topení, porazíte tak Rusy“, radí Evropanům mezinárodní energetická agentura OECD. Myšleno úplně vážně!

Sdílet

Mezinárodní energetická agentura patřící pod OECD (organizace pro ekonomickou spolupráci a rozvoj) vyzvala Evropany, aby si doma ubrali topení. Když prý si každý sníží v bytě teplotu o 1 stupeň, tak prý sníží potřebu o 1O mil kubických metrů plynu a sníží tak závislost na dodávkách z Ruska. Tím se prý Rusko zbaví ekonomické páky na EU a brzy dojde k jeho krachu.

Agentura bohužel neuvedla, zda se to již v jejich kancelářích stalo a zda jdou všichni zaměstnanci příkladem. Z předchozích zkušeností se ale lze domnívat, že nikoliv. Podobná úsporná opatření jsou přece určena pouze pro obyčejné goje, samozvaných pánů a jejich služebníků se to pochopitelně netýká. Však jsme v minulosti viděli, jak věrozvěsti boje globálního oteplování létají zásadně v soukromých letadlech, propagátoři vakcín a roušek se sami očkovat nedali a roušky nosí jen pro media. Proč by to tedy v době uměle vyvolané energetické krize, která začala již dávno před ukrajinskou událostí, mělo být jinak?!

Otázkou je, jak dlouho si běžní lidé nechají podobný ekonomický teror a uměle vyvolanou chudobu líbit. Nebo budou bojovat za ukrajinské (židovské) oligarchy až do svého trpkého konce a nahradí je černí uprchlíci z Afriky?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *