Německý katolický biskup – gay sex je ok! Bible už preláty nezajímá…

Sdílet

Předseda konference německých katolických biskupů Georg Bätzing (Biskup z Limburgu) v rozhovoru pro magazín Bunte (německy – pestrý) prohlásil, že homosexuální sex je ok a měl by přestat být pro katolíky tabuizován. Důležité prý je, aby byl homo sex prováděn zodpovědně a v rámci morálky! Podle jeho slovo nelze vycházet v dnešní době jen z přirozených práv.

Biskup Bätzing je znám jako mnoholetý bojovník za uznání homosexuality z hlediska katolické víry a umožnění stejno pohlavních sňatků a adopcí děti homosexuály. Že to bible doslovně zakazuje a odsuzuje?! Který vysoký katolický prelát se dneska ještě na bibli ohlíží?! Vatikán v tom jde smutným příkladem.

Bývaly časy, kdy katolické církve stály na straně rozumu a národů. To v západní Evropě patří nenávratně do minulosti. CO čekat třeba v Německu, když se místní kardinál jmenuje Marx?!

Katolická církev řízeně končí a je demontována doslova v přímém procesu. Její místo má v Evropě nahradit dovezený islám. Nechají si ho evropské národy vnutit?


Sdílet

One Reply to “Německý katolický biskup – gay sex je ok! Bible už preláty nezajímá…”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *