Sorosův syn opět navštívil přední rakouské politiky. Po jeho poslední návštěvě zavedlo Rakousko povinné očkování proti koronaviru

Sdílet

Začíná to vypadat, že Alexander Soros (syn G. Sorose) má odloučené pracoviště na rakouském úřadu vlády. Jak jinak si vysvětlit, že se setkal s předními rakouskými politiky během posledního půl roku už nejméně podruhé. Byl přijat nejenom kancléřem Karlem Nehammerem, ale i předsedou parlamentu a starostou Vídně.

Otázkou je proč mají přední rakouští politici potřebu se scházet s tímto člověkem? Na rakouské alternativní scéně si napůl vážně začínají dělat legraci, že to je klan Sorosů, který ve skutečnosti řídí rakouské oficiální politiky.

Po jeho poslední návštěvě byl v zemi vyhlášen povinný vakcinační program proti koronaviru a teror pro neočkované(nesměli řadu týdnů de facto vycházet z bytu). Co chystá nyní? Masivní uprchlickou vlnu? Nebo nějakou jinou lumpárnu?

A. Soros je syn židovského spekulanta původem z Maďarska a propagátora „občanské“ společnosti G. Sorose, který je velmi aktivní i v ČR.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *