Izraelská vláda, „pomáhat budeme pouze uprchlíkům Židům“. Gojové ať se starají o gojské uprchlíky a bojují a umírají za „našeho“ prezidenta a oligarchy

Sdílet

Izraelský premiér Naftali Bennett prohlásil při jednání výboru o repatriaci Židů, že stát Izrael se postará o všechny židovské uprchlíky z Ukrajiny. Podle něj je povinnost Izraele starat se hlavně o Židy v nouzi. Podle odhadů žilo na Ukrajině asi 200-300 tisíc Židů a většina z nich byla po začátku ukrajinské krize urychleně evakuována ze země. Mimo jiné bylo dovoleno odejít i všem židovským mužům, ačkoliv se na všechny muže občany Ukrajiny ve věku 18-60 let vztahuje branná povinnost a mají zakázáno opustit zemi. Zákon vyhlásil židovský prezident Ukrajiny V. Zielenski, nicméně Židé okamžitě přestali být Ukrajinci a stali se z nich občané Izraele a v klidu odcestovali za asistence státních ukrajinských orgánů. Izrael sice oficiálně prohlásil, že přijme cca 25000 ukrajinských uprchlíků, ale v tomto případě by se mělo jednat pouze o rodiny, kdy jeden z partnerů je Žid, nebo mají v Izraeli příbuzné.

Nežidovští ukrajinští uprchlíci tedy zůstanou na krku gojům v Evropě. Především Polákům, Maďarům, Slovákům a Čechům.

Těchto „Ukrajinců“ se odvod na frontu netýká….

Současně židovský prezident Ukrajiny Zielenský, který je podle mnoha zpráv již mimo Ukrajinu, vyzývá Ukrajince, aby proti Rusům bojovali do posledního muže. Podle něj má správný ukrajinský goj padnout za židovského prezidenta a oligarchy, kteří Ukrajincům sebrali v rámci privatizace půdy již úplně celou zemi. Ano, Ukrajincům na Ukrajině již vůbec nic nepatří, dokonce ani půda. Všechno je ve vlastnictví místních židovských oligarchů (Pinchuk, Kolomajsky, Feldmann, Poroshenko atd.) a zahraničních židovských firem a fondů. Z Ukrajiny se má podle plánu stát Izrael 2.0., protože je to původní území charazského chanátu, z něhož pocházejí tzv. aškenázstí Židé, kteří hromadně konvertovali k judaismu před více než 1000 let. Pro ně to má být velký návrat domů a většina Ukrajinců by jim tam jen překážela. Takže jejich odsun mimo Ukrajinu se hodí.

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce


Sdílet

One Reply to “Izraelská vláda, „pomáhat budeme pouze uprchlíkům Židům“. Gojové ať se starají o gojské uprchlíky a bojují a umírají za „našeho“ prezidenta a oligarchy”

  1. Hm, za židovského prezidenta mají bojoval a umírat gojove , soukmenovci si zatím budou v klidu hovět v Izraeli …. Klasika 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *