Prahu začínají zaplavovat drahá ukrajinská auta řízená muži mladého a středního věku. Přijela se do ČR „ukrýt“ režimní nomenklatura a tamější mafie?

Sdílet

Několik čtenářů nám zaslalo fotky ukrajinských aut, která v posledních dnech začala parkovat v okolí jejich domovů. V naprosté většině se jedná o drahá západní auta značek Land Rover, Mercedes, BMW (všechna v ceně jednoho a více milionů Kč), která řídí muži mladého a středního věku oblečeni v drahých značkách, stejně blahobytně působí i jejich rodiny, pokud si je přivezli. Podle SPZ značek se jedná o auta ze západní části Ukrajiny, tedy oblasti, kde se nebojuje a ruského vojáka tam naposledy viděli v roce 1992. Také je podivné, že se na tyto muže nevztahuje branná povinnost, podle které nesmí muži ve věku 18-60 let s ukrajinskou státní příslušností opustit zemi. (Další skupinou „bojeschopných“ mužů, kteří mohou opustit zemi jsou místní Židé – poznámka redakce).

Do toho čteme i v oficiálním tisku, jak „chudáci“ uprchlíci odmítají použité věci, nezdá se jim ubytování a jídlo atd .atd.

Do ČR tedy kromě rodinných příslušníků těch, co zde již pracují, přicházejí i „jiní Ukrajinci“ a to jsou příslušníci tamější režimní nomenklatury a mafie, což na Ukrajině de facto splývá. Ostatně už i ministr vnitra Rakušan (STAN) začíná upozorňovat, že sem z Ukrajiny přijdou i mafiáni. Jen zapomněl dodat, že tam je to součást řídící vrstvy předchozího režimu pod vládou židovských oligarchů a jejich západních bossů.

Tihle „jiní Ukrajinci“ jsou navíc zvyklí žít jako parazité a vysávat zemi a obyvatelstvo, ve které pobývají. Teď to bude ČR, co to pro Čechy znamená? Nejprve začnou terorizovat a vysávat vlastní komunitu, tu už ukrajinské mafie vykořisťují za naprostého nezájmu českých úřadů – vždyť jsou to přece jen nějaké „ukáčka, že?! Tohle se časem ale časem rozšíří na české obyvatelstvo, firmy a podniky, protože s jídlem roste chuť. Navíc většina z nich bude pravděpodobně z Ukrajiny ozbrojená a zvyklá požívat násilí proti poddanému obyvatelstvu.

Takhle chudí jsou ukrajinští váleční uprchlíci, že mohli přijet v autě za 1,5 mil Kč

Čechy čekají zřejmě nelehké časy a do toho se jim protektorátní organy vysmívají, jak se mají uskromňovat, chudnout a šetřit kvůli Ukrajině. Nechá si to české obyvatelstvo líbit?

redakce ceskavec.com, Texas, USA


Sdílet

5 Replies to “Prahu začínají zaplavovat drahá ukrajinská auta řízená muži mladého a středního věku. Přijela se do ČR „ukrýt“ režimní nomenklatura a tamější mafie?

    1. Začas budou podplaceni i soudci a nebo jim bude vyhrožováno, že zabijí jejich děti či celou rodinu. A to si na triko žádný soudce nevezme.

  1. Mluvili jsme s Ukrajincem, který je mladý a pracuje v Praze. Říkal, že brannou povinnost mají pouze chlapi v místech, kde se bojuje!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *