Dnes se legalizuje imigrace do ČR. Doteď probíhala „neoficiálně“. Tohle je startovní výstřel k urychlené islamizaci České Republiky a likvidaci českého národa

Sdílet

Dnes podepíše „český“ ministr vnitra smlouvu o „solidaritě při přijímání uprchlíků“ v rámci EU. V praxi to bude znamenat, že se Česká Republika oficiálně zaváže přijímat určité množství černých a muslimských uprchlíků, kterým bude poskytovat stejný sociální standard jako mají třeba v Německu. Případně se se může země vyplatit tím, že bude jiné zemi platit všechny náklady spojené s pobytem uprchlíků mimo její území. Podpis odmítají již pouze vlády Maďarska a Polska.

Co to bude znamenat? Do ČR budou tak oficiálně rovnou z Afriky a dalších muslimských zemí lifrováni „uprchlíci“ k trvalému pobytu ve velkých počtech klidně i desítek/stovek tisíc ročně. V naprosté většině půjde o mladé muže. To bude podpořeno cenzurou a ostrou represí vůči odmítačům imigrace. Vše už je připravené a aplikované v praxi. Že cenzura, represe je protiústavní?! Vykládejte to „české“ vládě pana Fialy!

Novo Češi klábosí na ulici Prahy, Češi jsou v práci, aby jim mohli platit dávky

Je to takový startovací výstřel k islamizaci naší vlasti a likvidaci bílých Čechů. Předobraz toho vidíme v západní Evropě. Tam už je bílý člověk druhořadý občan a je otevřeně likvidován na všech úrovních.

Neviňte z toho ale pouze současnou vládu. Masová imigrace probíhala už za vlád Sobotky a Babiše, všech pochopitelně s jejich vědomím a souhlasem. Stačí se podívat, jak se změnila česká a moravská města za posledních 8-10 let. Kolik přibylo černých a muslimských individuí prodávajících někde na rohu drogy, kebabáren, etnických restaurací atd…

Jen Babiš musel ještě trochu brát ohledy na voliče a tak oficiálně imigraci odmítal. To pětikoalice volebních podvodníků, která se hodlá hodlá opírat o neexistující korespondenční voliče a skuteční voliči již už nemusí zajímat. Ostatně to je vidět na každém jejím činu. Sliby o konci korona karantén, či cenzury před volbami jsou zapomenuty a podvedený volič jen kouká s otevřenou pusou, jak ho napálili. Když ptáčka lapali, pěkně mu zpívali….!

Lze se tomu bránit? Ano, ale obávám se jen za cenu otevřeného střetu s protektorátní mocí. Ona ta její moc je dost imaginární. Reálnou moc nemá, armáda neexistuje, policisté moc loajální k moci také nejsou. Když národ najde odvahu se vzepřít, tak se dá český národ zachránit i proti další špinavosti globální finanční oligarchie.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *