„Čekali jsme alespoň 3*** hotel“. „Ukrajinští“ uprchlíci Cikáni protestují v Bavorsku proti ubytování v tělocvičně

Sdílet

Bavorské město Miesbach dostalo z Mnichova přiděleno 57 „ukrajinských“ uprchlíků bez dokladů, všichni byli cikánského původu. Ti po příjezdu na místo odmítli přibarvené ubytování v místní tělocvičně. Podle místních oficiálních medií požadovali alespoň 3 hvězdičkový hotel. Problémy s uprchlíky nastali již cestou do Miesbachu, Uprchlíci demolovali autobus a obtěžovali řidičku. Proto musel zasáhnout místní radní, který poslal autobus zpět do Mnichova.

Bavorské úřady nyní dumají o skutečném původu údajně ukrajinských válečných uprchlíků. Jsou to Cikáni z Rumunska, z Bulharska, nebo z východního Slovenska? Nikdo zatím neví. Začíná to připomínat scény s „válečnými uprchlíky ze Sýrie“ v roce 2015, ze kterých se vyklubali černoši z Afriky a Afgánci. Místo blonďatých Ukrajinek s dětmi nakonec zase dorazí Cikáni, černoši a muslimové. Je to stále pořád dokola a medii poblblá část gojů se nechá vodit za nos znovu a znovu. Proberou se tihle lidé někdy, nebo zůstanou pod vlivem hromadné hypnózy jako králík paralyzován hledící na kobru?


Sdílet

2 Replies to “„Čekali jsme alespoň 3*** hotel“. „Ukrajinští“ uprchlíci Cikáni protestují v Bavorsku proti ubytování v tělocvičně

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *