Už se připravuje informační pole pro podvody s korespondenčními voliči. Jako náhodou budou všichni volit „liberálně demokratické strany“

Sdílet

Zavedení korespondenčního hlasování a vytvoření obřího voličského seznamu v zahraničí je jen otázkou krátkého času. Liberální demokracie a její partaje by bez podvodných korespondenčních hlasů těžkou zůstala u moci.

V mediích se proto začínají objevovat rozhořčené články „korespondenčních voličů“, kteří prý budou hlasovat proti těm, kteří těmhle podvodům chtěli zabránit. Články připomínají budovatelské dopisy z 50. let, kdy „pracující“ požadovali potrestání buržoustů a záškodníků, nebo nedávnou korona plandemii, kdy zase „čtenáři“ požadovali povinné očkování všech…. Ostatně autoří obého pocházejí ze stejné líhně.

Buduje se informační pole, aby se následné volební podvody mohly mediálně zdůvodnit jako rozhodný hlas korespondenčního voliče pro „liberálně demokratické strany“. Podvody následně potvrdí i „nezávislá justice, poslední prezidentské volby v USA toho byly nejlepším příkladem.

Volby budou jen divadlo pro hlupáky, kteří nechápou, že změna režimu se u nich dosáhnout nedá.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *