Angelu Merkelovou okradli kapsáři v supermarketu. Byli to Cikáni, nebo uprchlíci? Merkelová konečně poznala multikulturní společnost na vlastní kůži

Sdílet

Bývalou německou spolkovou kancléřku Angelu Merkelovou okradli kapsáři v berlínském supermarketu ve čtvrti Charlottenburg. Při loupeži přišla o peněženku, doklady, platební karty a peníze. K loupeži došlo, přestože byla doprovázena ochrankou. Místní spekulují, zda jí okradli cikánští kapsáři, nebo uprchlíci.

V Berlíně si lidé dělají legraci, že Merkelová konečně poznala multikulturní společnost na vlastní kůži. Byla to právě ona, kdo oficiálně pozval „uprchlíky“ z Afriky a Asie k masivnímu příchodu do Německa pod rouškou „váleční uprchlíci ze Sýrie“. „Wir schaffen das“ (to zvládneme), bylo tehdy její heslo! Do Německa od té doby přišlo několik milionů mladých muslimských imigrantům, kteří jsou v naprosté většině na dávkách a zapojeni do trestné činnosti. Německá města se tak změnila v multikulturní miš-maš, kde se místní bojí chodit večer ven. Oficiálně rovněž byla nastoupena cesta k multikulturnímu Německu, kdy Němec má znamenat barevný imigrant. Cílem globální finanční oligarchie je zničení bílého německého národa.

Ale jak vidíte, na každého jednou dojde!


Sdílet

One Reply to “Angelu Merkelovou okradli kapsáři v supermarketu. Byli to Cikáni, nebo uprchlíci? Merkelová konečně poznala multikulturní společnost na vlastní kůži”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *