Novozélandská totalita, „máš doktore jiný názor na koronavirus a očkování¨?! Vykopneme tě z lékařské komory a přijdeš o práci…“

Sdílet

Liberální demokracie po celém světě začínají ukazovat svojí skutečnou tvář. Ony totiž žádné demokracie (demo – lid, vláda lidu) nejsou, ale jsou to zcela otevřené totality. Přesvědčit se o tomu mohou lékaři na Novém Zélandu. Místní lékařská komora (medical council) vyloučila 3 dlouholeté lékaře ze svých řad, protože prý šířili „misinformace“ o koronaviru a očkování experimentálními vakcínami. Nekonformní lékaři například upozorňovali na možné vedlejší účinky experimentální a nijak netestované technologie nových vakcín, které dodávají firmy Pfizer a Moderna.

Je to skutečný bizár. Všichni 3 lékaři jsou odborníky ve své profesi, která mimo jiné zavazuje k neúčasti na pochybných medicínských experimentech. Jen mají jiný názor na velmi kontraverzní „vědu“ a korona pandemii globálních elit. Lékaři se sice obrátili na soud, ale protože justice je nástrojem liberální lžidokracie, tak lze předpokládat, jak to dopadne. Že to pro ně je existencí ohrožení: koho to zajímá?!

Co je to za vědu, která se nesmí zpochybňovat, kdy se musí falšovat data, lhát, uplácet byrokraty a politiky, aby mohly tyto experimentální preparáty být píchány lidem na nádražích a v obchodních centrech?!

Podobné útoky vidím bohužel i v ĆR, kdy oficiální „odborníci“ a politici požadují zákaz publikace odlišných názorů pod hrozbou trestně právních sankcí (vydává se to za boj proti „hybridním“ hrozbám). Když ale lže oficiální strana služebníků globální finanční oligarchie, tak je vše v pořádku, že?!

Potřebujeme vymyslet a nastolit jiný společenský systém, kde nebudou síly zla parazitovat na národech, národy nebudou jimi navzájem rozeštvávány, hnány do nesmyslných válek a genocidních operací typu koronavirus. Potřebujeme systém, který bude podporovat spolupráci mezi lidmi a národy, bez věčných parazitů a darebáků. Jenže kapři si sami rybník nevypustí…

Kiwi


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *