Iránský uprchlík si v Chemnitzu najal dalšího uprchlíka na žhářský „neonacistický“ útok na svojí restauraci, aby mohl inkasovat tučnou pojistku

Sdílet

To bylo „slávy“, když nebohému uprchlíkovi z Iránu Alimu T. vyhořela před 4 lety v Chemnitzu (Saská Kamenice) restaurace Mangal. Uprchlík se okamžitě označil za oběť německých bílých neonacistů, media ho litovala, saský premiér Kretschmer ho veřejně velebil jako vzor integrace a dokonce bývalá kancléřka Merkelová si s ním přijela potřást rukou. Uprchlík mezitím vyinkasoval tučnou pojistku a dál se vydával za oběť zlých Němců.

Jenže policie stále případ vyšetřovala a tamní policisté ještě asi nejsou dostatečně uvědomělí a tak chtěli najít skutečného viníka požáru a po 4 letech dospěli k pachateli. A tím se nakonec ukázal být další uprchlík, tentokrát Kurd. Jenže milého Kurda si za 50 tis EUR najal sám majitel, aby mu restauraci zapálil kvůli pojišťovacímu podvodu!

To je zase trapná ostuda, uprchlíci jsou přece plně integrovaní a kriminalitu nepáchají žádnou, že!

Bohužel takových vymyšlených „neonacistických“ útoků je dnes v Německu plno. Většinou za nimi stojí sami uprchlíci, nebo Antifa. Cílem je většinou další zpřísnění represí proti běžným bílým Němcům, kteří mají být nahrazeni barevnými muslimskými uprchlíky.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *