Uprchlíci udělali z německého Düsseldorfu „divoký západ“. Vraždy nožem jako multikulturní obohacení. Policie a opozice volají po zákazu zbraní

Sdílet

Dříve poklidné město bohatých Němců Düsseldorf na západě země se začíná měnit na divoký západ. To vše díky obohacujícím barevným uprchlíkům. Před pár dny tu ve starém městě pobodali mladíka (17), který nezemřel jen díky náhodě, že kolem zrovna šly dvě německé lékařky, které dokázaly zastavit krvácení. Pár dnů před tím zase jeden uprchlík dostal ránu rozbitou lahví a po několika dnech zemřel na následky zranění.

Policie a opozice začínají volat po zákazu zbraní mezi „mládeží“, tak jsou dnes nazývány agresivní bandy barevných imigrantů. Začíná to připomínat londýnského starostu z Pákistánu Khana, který chtěl podobným případů čelit zákazem nošení (prodeje nožů). Kupodivu toto opatření mělo za následek nárůst útoků nožem v multikulturním Londýně. O skutečném řešení, tedy odsunu neadaptabilních imigrantů z Německa, ale nikdo nemluví. Německo je tam nadále postupně řízeně islamizováno.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *