Student v sukni se pokusil na dívčích záchodech znásilnit spolužačku. Prý se cítil být ženou

Sdílet

Když zastánci zdravého rozumu před časem argumentovali, že podpora konstruktivistického přístupu k pohlaví (kdy si každý může údajně měnit pohlaví podle aktuálního pocitu) povede k nárůstu sexuálních deliktů ze strany devianů, tak se jim spílalo jako „transsfobům a homofobům“. Jenže na jejich slova opět došlo. Začínají se množit případy, kdy se sexuální násilník účelově vydává za ženu, aby měl přístup na dámské toalety a do dámských sprch.

Přesvědčila se o tom na vlastní kůži studentka střední školy Broad Run High School v americké Virginii. Na záchody se oblečen v dívčí sukni vetřel její spolužák a pokusil se jí znásilnit.

Škola sice akt odsuzuje, ale zakázat vstup zjevným deviantům a úchylům na dívčí toalety si otevřeně netroufne. To by vedení školy začala pokroková media vláčet bahnem.

Kdy bude podobný první případ v naší vlasti?

Problém ale není v několika šílených aktivistech téhle bláznivé agendy. Ti jsou pouze nástroj globálních parazitů, kteří usilují o zotročení a zničení všech bílých národů, které je paradoxně staletí živí. Bez jejich pojmenování a obraně proti jejich rozvratnému vlivu, se nápravy nelze dočkat.

Aron G.


Sdílet

One Reply to “Student v sukni se pokusil na dívčích záchodech znásilnit spolužačku. Prý se cítil být ženou”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *