V Rakousku na lyžařském vleku jen v respirátoru. Zavede to nová „česká“ vláda podle západního vzoru i v Krkonoších a Beskydech?

Sdílet

Rakouská vláda vydala nařízení ohledně týkající se blížící se lyžařské sezony. Ta začíná 15. listopadu 2021. Kvůli koronavirové plandemii bude přístup do lyžařských středisek a na vleky a lanovky umožněn podle 3g pravidla (getestet, genesen, geimpft – testovaný , po prodělané nemoci a očkovaný). Jízdenky na lyžařské vleky nebudou prodány těm, kteří nepředloží korona pas. Dále bude platit nařízení, že na lyžařském vleku bude možné jezdit pouze v respirátoru FFP2 – na zdravém horském vzduchu, kde je pravděpodobnost šíření viru zcela minimální, budou lyžaři na vleku cestovat v respirátorech!

Podobná opatření byla nařízena i pro vánoční trhy!

Člověk se ptá, zda se naše rakouská vláda úplně nezbláznila? Ale ona se nezbláznila, jen plní zadání svých globálních šéfů a pro ty je normálně lyžující rakouský goj zjevně trnem v oku.

Poznámka redakce: kdy se západním modelem nechá inspirovat nová „česká“ vláda. Vždyť lyžaři v respirátorech v Krkonoších budou jistě zábavná podívaná a ochrání to očkované před neočkovanými!

Hans von Graz


Sdílet

One Reply to “V Rakousku na lyžařském vleku jen v respirátoru. Zavede to nová „česká“ vláda podle západního vzoru i v Krkonoších a Beskydech?”

  1. Dobrý den,
    tento příspěvek úplně nesouvisí se situací v Rakousku, ale chápu to správně, že kdo je plně očkovaný, tak se může i nadále chodit testovat “bezplatně” (s úhradou ze zdravotního pojištění)?
    Pokud ano, tak je to do očí bijící chucpe.
    “Preventivní testování zůstane od 1. listopadu z veřejného zdravotního pojištění hrazené: 1) osobám do 18 let 2) plně očkovaným 3) rozočkovaným po první dávce 4) těm, kteří se nemohou očkovat z důvodu kontraindikací”
    Zdroj: Tfujtr Vojtěcha Aspena Adama
    https://twitter.com/intent/retweet?tweet_id=1450853968091942912
    https://www.vlada.cz/assets/media-centrum/aktualne/testovani-obyvatel—cele-zneni-0916.pdf

    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/do-konce-cervna-ma-byt-ockovano-sest-milionu-lidi-40353626
    #ŠestMilionů #DoktorJosephMengele

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *