V Rakousku je oficiálně po očkování korona vakcínou Astra/Zeneca již 149 mrtvých! Věří někdo tomu, že v ČR je jen jedna oběť korona očkování?!

Sdílet

Rakouská oficiální media přišla s neuvěřitelnou zprávou, jen po očkování experimentální vakcínou proti koronaviru od firmy Astra/Zeneca zamřelo v Rakousku 149 osob a 1214 osob muselo být následně hospitalizováno! Touto vakcínou bylo v Rakousku naočkováno 808 000 osob. O počtu obětí vakcín, které jsou podle údajů v EU a USA ještě nebezpečnější tedy Pfizer a Moderna, zatím nejsou oficiální údaje k dispozici. Rakouská veřejnost je zděšena, vakcíny jsou bezpečné, tvrdilo se jim a nyní vidí, že to nebyla pravda. Oběti očkování totiž jsou z řad lidí, které nepatří mezi rizikové skupiny a jejich smrt tedy byla úplně zbytečná. Sílí podezření, že úřady o všem věděly, ale očkování nezastavily!?

Politická reprezentace se snaží věc banalizovat, že prý výhody očkování převažují nad riziky. (Vykládejte to rodinám těch obětí)! Premiér Kurz se dokonce chystá na další posilující dávku!

S tím kontrastuje oficiální stanovisko českých úřadů, že je zatím registrován pouze jeden případ, kde úmrtí mohlo být spojeno s vakcinací! Tak tomu určitě bude soudný člověk věřit! Stačí si přepočíst počet obyvatel ČR a Rakouska a počet vyočkovaných vakcín Astra/Zeneca a statisticky musí být v ČR nejméně 200 obětí téhle vakcíny. Spolu s vakcínami Pfizer a Moderna pak budeme nejspíš někde mezi 1000-2000 obětí v celé ČR. Ale nikdo z odpovědných politiků a oficiální medií si tuhle otázku neklade. Proč asi? Věříte, že se politici nechávají očkovat stejnými roztoky jako běžný „plebs“ (v očích elit jsme plebs)?!

Hans von Graz


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *