Podpořte Vaši oblíbenou kandidující vlasteneckou stranu vlastním volebním plakátem!

Sdílet

Redakce serveru www.ceskavec.com vyhlašuje pro sympatizanty vlasteneckých stran a uskupení kandidujících do sněmovny neformální soutěž. Každý může vytvořit volební plakát(y) pro své oblíbence a Česká věc každý přibližně 1 den zcela zdarma umístí „nejšťavnatější“ došlou grafiku na svou hlavní stránku (nahoru místo obrázku oblohy). (Kdyby jich bude přicházelo málo, umístí další dny ty, co skončily na nižších příčkách. A když jich pořád bude nedostatek, zrecyklujeme je dokola.)

Redakce do grafiky nijak nezasáhne (kromě zmenšení nebo zvětšení, když to bude potřeba). Naše redakce a stránka je v USA, kde je svoboda slova garantována ústavou, bez českých výjimek! Dovoleno je všechno, kromě výzev k páchání násilí a hodnověrných výhružek (takové grafiky nezveřejníme).

Nikde nezveřejníme, ani nikomu mimo redakci nesdělíme e-mail, jméno, IP adresu, ani jinou identifikaci, kdo nám grafiku poslal. (Jste paranoidní? Možná děláte dobře! Jak tajit svou identitu radíme v https://ceskavec.com/napiste-nam .) Své grafiky pošlete jako přílohu e-mailem na redakce@ceskavec.com !!


Sdílet

One Reply to “Podpořte Vaši oblíbenou kandidující vlasteneckou stranu vlastním volebním plakátem!”

  1. Co se týče propagace ANS a ND nahoře, tak mě zklamaly socialistické body v jejich letáku (veřejné zdravotnictví, vzdělání a doprava, sociální spravedlnost – blíže nespecifikováno, ale něco takového se hlásalo před listopadem). Boj proti židům socialismem, jejich výtvorem? No nic, tak ať bojují dál. Asi i proto mají tak malou podporu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *