Volební koalice Piráti a Starostové oficiálními partnery pochodu Prague pride. Společně s kondomy Primeros k volebnímu vítězství?!

Sdílet

Volební koalice Piráti a Starostové (STAN) se podle některých „nezávislých“ průzkumů má stát vítězem podzimních voleb s volebními výsledkem kolem 30% hlasů. Sice je to divná matematika 10+5= 30 (v posledních volbách dostali Piráti 10% a Stan 5% a to ještě musel záhadně spadnout volební server a nyní prý mají 30%…), ale s tím si v liberální lžidokracii nikdo hlavu neláme.

Pokrokové koalici nelze upřít snahu zaměřit se na voličské skupiny, která nikdo otevřeně neoslovuje, třeba sexuální devianty. Možna právě transsexuálové, nebo nebinární lidé rozhodnou volby, kdoví?! Proto se koalice Piráti s Stan stala oficiálním partnerem letošního pochodu Prague pride.

Ocitla se tak vedle zajímavých spolků a firem. Namátkou třeba „s barvou ven“ (neziskovka nabádající děti k homosexuálnímu comingoutu), „transparent“ (transsexuální rodiče), „jsme fér“ (podpora homo manželství), Z nadnárodních korporací je to Vodafone, Coca Cola a třeba Adidas a především výrobce kondomů Primeros! Proto by měla koalice Pirátů a Stanu vyrazit na duhový pochod a volebním transprentem „S kondomy Primeros k volebnímu vítězství“!

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *