Odsun uprchlíků kriminálníku z Německa do Afganistanu se nakonec konat nebude. Prý by to bylo pro ně moc nebezpečné! Ve skutečnosti je afgánská vláda nechce přijmout. Má ještě někdo pochybnosti o plánu náhrady německých gojů muslimy?

Sdílet

Německé úřady plánovaly na 10. srpna hromadný odsun Afgánců. kteří nemají (nebo ho ztratili) nárok na azyl v Německu. K odsunu ale nakonec nedojde. Podle německých úřadů by to prý pro ně bylo příliš nebezpečné, kvůli zhoršení bezpečnostní situace po odsunu vojsk NATO.

Dalším významným faktorem je, že afgánská vláda odmítá své vlastní občany přijmout zpátky. Ono se vesměs jedná o těžké kriminálníky, kteří mají na svědomí nejenom vážné trestné činy v Německu, ale i doma v Afganistánu. Navíc mnoho z nich jsou vojáci Talibánu, kteří odešli za lepším do Německa. Přece jenom je lepší brát v Německu sociální dávky a krást a znásilňovat, než válčit v Afganistánu.

Německý velvyslanec sice škemral u afgánské vlády, že jsou v Německu na podzim volby a je tedy potřeba udělat gesto pro vyděšenou německou veřejnost, ale afgánskou vládu to nezajímá.

Ono ani německá vláda nemá v úmyslu skutečně nějaké uprchlíky kriminálníky ze země odsouvat. Pracuje přece podle pokynů globální finanční oligarchie a ta plánuje likvidaci německého góje a jeho náhradu muslimy.

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *