Na dříve slavné univerzitě v Princetonu mohou studenti od podzimu studovat předmět „Black lives matter“. Likvidace západního vzdělání jede na plný plyn

Sdílet

Na dříve slavné americké univerzitě v Princetonu (Ivy league – břečťanová liga) si mohou studenti od příštího semestru zapsat přednášku s tématem „Black lives matter“! Ne to není vtip!

Cílem přednášky bude dokumentace problémů a úsilí, kterému museli čelit černoši v USA v boji za svá práva. Přednášku povede jistá Hanna Garth. Tahle „odbornice“ se v minulosti vyznamenala přednáškami na téma „rasy a rasismus“, „postkoloniální a dekoloniální teorie“, či „teorie sociální spravedlnosti“. Tahle dáma je proslulá svými radikálními neomarxistickými názory a postoji.

Za podobné přednášky studenti platí desítky tisíc dolarů školného ročně! Je to další z mnoha případů řízeného úpadku západního vzdělání, které bohužel vidíme i u nás doma. Maturity z matematiky (známka to určité intelektuální úrovně) nejsou prý potřeba a nahradit to má „kritické myšlení“. Západní goj je deedukován v přímém přenosu a korona plandemie to jen urychlila. Jenže to se neděje náhodou ani za tím nejsou neziskovky a byrokracie, je to satanský pán globální finanční oligarchie a jejich místních 5. kolon!

Sára Stein, NYC, USA


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *