Malý chlapec (11) znásilněn uprchlíkem v německém kempu

Sdílet

Integrace milionů „syrských“ uprchlíků v Německu se daří podle ďábelského plánu. Teror místního obyvatelstva, které má být nahrazeno černými a muslimskými uprchlíky. Smutným svědkem se stal chlapec (11), který trávil s rodiči dovolenou v kempu v severním Německu. Pakistánský imigrant (30), který údajně v kempu měl pracovat, si chlapce vyhlédl a pak brutálně znásilnil.

Podle policie měl povedený uprchlík v trestním rejstříku útoky na nezletilé již v minulosti. Pákistánec přišel do Německa jako „syrský válečný uprchlík“, přestože v Pákistánu žádná válka nebyla. Přesto mu byl udělen azyl a mohl v Německu zůstat. Uprchlík sice sedí ve vazbě, ale dá se podle předchozích podobných případů předpokládat, že mu soud udělí směšný trest a brzy bude zase běhat po ulici a plánovat další útoky na místní bílé děti.

Německá veřejnost je opět v šoku, ale to úřady nezajímá. Další otázkou je, jak mohl uprchlík běhat klidně po svobodě, když měl historii sexuálních deliktů vůči dětem?! Nebo snad německé gojské děti jsou již veřejně úřady považovány za zvířata a útoky za ně se netrestají?

Dokáží se ještě Němci postavit na odpor své vlastní likvidaci ze strany globální finanční oligarchie?

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *