Dovoz afgánských „tlumočníků“ do ČR probíhá již řadu let a má podporu celé „demokratické“ politické reprezentace. Jde o tisíce muslimů

Sdílet

V současné době „česká“ vláda plánuje přivézt blíže neučený počet afgánských muslimů do ČR. Prý se jedná o „tlumočníky“, kteří pracovali pro „české“ expediční jednotky v Afganistánu. Na jejich dovozu se shodne celá „demokratická“ politická reprezentace (tedy s výjimkou SPD, Trikolory a nezařazených poslanců Volný a Bojko). Někdy je to až komická snaha podpořit dovoz muslimů jako třeba od údajně křesťanské KDU, „vlastenecké“ ODS a dalších služebníků ciziny.

Oficiálně se mluví o „dvaceti prověřených osobách“. Jde i o celé 20-30 členné rodiny, jak bezelstně přiznávají političtí propagátoři islamizace ČR z řad koalice Spolu. To by potom hned bylo oficiálně nějakých 500 muslimů v první várce.

Mnohem horší je, že se jedná o dlouhodobou lež „české“ vlády. Ta přece dováží afgánské muslimy do ČR již řadu let. Nebo jste snad zapomněli, jak se v roce 2016 pokusil podobně dovezený „tlumočník“ znásilnit zdravotní sestru v pražské nemocnici Na Bulovce?! Tehdy se zjistilo, že se zde jeho rodina ocitla v rámci jakého si tajného přesidlovacího programu! Jen si vzpomeňte, jak se vše zahrálo do autu a soud muslima osvobodil a oficiální media ještě pomlouvala onu zdravotní sestru.

On stačí letmý pohled na centra velkých českých měst. Zde počet nebarevných „novo Čechů“ především v době korona virové plandemie prudce vzrost. Nejedná se jenom o Afgánce, ale i Araby, černochy, Vietnamce.

Humanitární“ dovoz tlumočníků je jen další dějství progojimského divadla zvaného „islamizace Evropy“. Za tím nejsou žádní byrokraté a neziskovky, ti jenom slouží svým mecenášům a pánům. Za tím je samozvaná vyvolená „elity“ světa a její místní pátá kolona. Neřešme „neziskovky“, je třeba se zbavit žáby na prameni. Pak najednou skočí imigrace, LGBT, ekoterorismus. korona plandemie a další vynálezy této samozvané vyvolené „elity“.

A. Fišer


Sdílet

One Reply to “Dovoz afgánských „tlumočníků“ do ČR probíhá již řadu let a má podporu celé „demokratické“ politické reprezentace. Jde o tisíce muslimů”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *