Zahraniční korporace sponzorující gay pride pochody přestávají zveřejňovat svojí podporu LGBT++P agendě. Bojí se bojkotu ze strany normálních zákazníků

Sdílet

Velké nadnárodní korporace byly od počátku hlavním podporovatelem LGBT++P agendy ve všech zemích střední Evropy. Právě zahraniční korporace sponzorovaly svými penězi nejrůznější pride pochody, lobbystické skupiny prosazující manželství pro homosexuály a adopci dětí pro stejnopohlavní páry (homosexuály). Ze začátku se tím nahlas chlubily. Jak prý prosazují ty západní hodnoty. Byla to směsice arogance a povýšenosti.

Jenže něco se v posledních letech změnilo. Když se dnes podíváte na stránky Prague pride, Bratislava pride, nebo Budapest pride, tak už tam žádná loga sponzorů veřejně neuvidíte (v ČR je výjimkou mobilní operátor Vodafone). Zahraniční korporace dál LGBT++P agendu podproují, jak se to už neodvažují dávat veřejně dopředu najevo. Bojí se reakce spotřebitelů/zákazníků. Zákazníci často reagují bojkotem a výrobky firem sponzorujících homo agendu si nekupují. Posledním dobrým příkladem je katastrofální propad prodejů americké značky piva Bud light a Bud, kde se spotřebitelé od těchto značek amerického pivovaru Anheuser Busch odklonili poté, co pivovar začal propagovat gender agendu.

Normální lidé – spotřebitelé by si měli uvědomit svoji sílu. Pokud se jim nelíbí, že Američany vlastněný pivovar Staropramen a Braník podporuje perverzní LGBT++P agendu, mohou snadno přejít třeba k českému Budvaru. Stejnou možnost mají spotřebitelé, kteří nesouhlasí s tím, aby francouzský výrobce jogurtů Danone podpodovat protirodinnou agendu Prague pride? Českých jogurtů je naštěstí na trhu dost – namátkou Valašký, Jihočeský, Choceňský atd. To platí i pro značky Pepsi, Cola, sušenky Oreo-Opávia atd. I zde je naštěstí alternativa, Ať si své duhové výrobky pije a jí managment firem, který je vyrábí! Však se brzy uvidí, kdo jich spotřebuje víc. Zda pár desítek LGBT++P neštastníků a jejich podporovatelů v mediích a politice, nebo 10 milionů českých spotřebitelů.


Sdílet

One Reply to “Zahraniční korporace sponzorující gay pride pochody přestávají zveřejňovat svojí podporu LGBT++P agendě. Bojí se bojkotu ze strany normálních zákazníků”

  1. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your blog?
    My blog is in the very same niche as yours and my users would certainly
    benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this ok with
    you. Thanks a lot!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *