V Drážďanech honil eritrejský uprchlík dvě děti s mačetou za pokřiku Alláhu akbar. Bude to zase případ „duševní choroby“?

Sdílet

Drážďany jsou hlavním městem Saska a častým místem výletů českých turistů. Bohužel dříve příjemné město se stále více propadá do multikulturního marastu. Cíleně dovezení muslimští uprchlíci stále častěji začínají otevřeně terorizovat místní německé obyvatelstvo.

Naposledy uprchlík z Eritree (26) napadl za pokřiku Alláhu akbar dvě náhodně kolemjdoucí děti dlouhou mačetou. Naštěstí je kolemjdoucí dokázali zachránit a uprchlík se proto dal na útěk. Policie ho následně zadržela a podle provedených testů byl prý uprchlík opilý. Vše tedy skončí podle obvyklého scénáře. Uprchlík bude prohlášen za duševně nemocného, dočasně umístěn do léčebny a pak potichu propuštěn na svobodu. Globální finanční oligarchie je pevně rozhodnuta provést islamizaci Evropy a vyhubit vzpurné bílé obyvatelstvo a nahradit ho dovezenými muslimskými uprchlíky.

Dokáží se bílí gojové ještě vzpamatovat a postavit na odpor? V bývalé NDR by to snad ještě možné bylo, západní Evropy je ale již asi ztracená.

Milan v Německu


Sdílet

One Reply to “V Drážďanech honil eritrejský uprchlík dvě děti s mačetou za pokřiku Alláhu akbar. Bude to zase případ „duševní choroby“?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *