Uprchlíci přepadli v centru skupinku mladých Pařížanů. Jednoho pobodali a dva hodili do Seiny. Dojde francouzským vojákům trpělivost a provedou převrat?

Sdílet

Skupinka mladých Pařížanů se nad ránem vracela z večírku, když byla v centru města u známého Pont-Neuf (most se nachází v 1. pařížském okrsku) přepadena bandou barevných uprchlíků, kteří je chtěli oloupit. Po odmítnutí uprchlíci mladé Francouze fyzicky napadli, Jednoho mladíka 3 krát bodli nožem do břicha a dalšího mladíka a jednu dívku hodili do řeky Seina z výšky do studené vody. Oba se naštěstí podařilo zachránit před utopením, protože pády do Seiny tak často končí kvůli silným proudům a velmi studené vodě smrtí.

Pro místní to byl jeden z mnoha nesčetných útoků imigrantů na bílé obyvatelstvo. Nálady ve Francii začínají gradovat a ozbrojené složky z řady Francouzů již otevřeně vyhrožují pro muslimské vládě a prezidentovi Macronovi vojenským převratem. To by nepochybně vedlo k občanské válce, vždyť třetina ozbrojených složek je tvořena barevnými imigranty a ti jistě k francouzskému státu loajální nebudou. Francii nepochybně čeká nepěkná budoucnost. Na vině ale nejsou zdaleka jen muslimové, ti přece žádný neomarxismus nevymysleli, nezorganizovali masovou imigraci, multikulturní propagandu v mediích a na školách! Za tím je trochu jiný „národ“.

Jan Beran


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *