Další uprchlík zabíjel nožem v Německu. Politici mají starost, aby Němci nezačali mít předsudky

Sdílet

Německý Greven zažil další z nekonečných útoků uprchlíků proti místnímu obyvatelstvu. Uprchlík z Afganistánu (25), kterému byla zamítnuta žádost o azyl, ubodal nožem jednoho Ázerbájdžánce a těžce zranil jednoho Němce. To vše za pokřiku Alláhu akbar! Uprchlík v záchvatu vzteku nejprve v ubytovacím napadl nožem Němce (43) a pak zabil Ázerbájdžánce (35), který chtěl konflikt urovnat a Němce bránil. Jako obvykle měl uprchlík již několik záznamů na policii a to přišel do Německa teprve v roce 2015.

Ještě ani nezaschla krev tří náhodných žen, které zabil uprchlík ze Somálska ve Wurzburgu a je tu další akt uprchlického násilí nejhoršího zrna. To pochopitelně velmi zneklidňuje vyplašené německé obyvatelstvo, které si začíná uvědomovat, že jde o jeho postupnou likvidaci a nahrazení Němců muslimy.

Oficiální německé politiky pochopitelně mrtví Němci nijak nedojímají, naopak mají starost, aby se Němci nezačali bránit. Oficiálně se to nazývá „boj proti předsudkům“. Dokáže německý goj povstat a začít se bránit globální oligarchii, která pracuje na jeho likvidaci? Nebo půjde na porážku ve víru vydírání holocaustem, kolonialismem, maskulinitou…? Čechy ale čeká velmi podobné dilema. Dnes se opět hraje o bytí a nebytí českého národa, nepřítel je ale opět dobře znám. Je se o něm mnozí bojí oficiálně mluvit. Primárně to ale nejsou muslimové, ti jsou jen nástrojem jiných sil.

Milan v Německu


Sdílet

One Reply to “Další uprchlík zabíjel nožem v Německu. Politici mají starost, aby Němci nezačali mít předsudky”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *