Rakouská veřejnost premiéru Kurzovi: už ti ty kecy o řešení kriminality uprchlíků nevěříme“!

Sdílet

Mladý rakouský premiér Kurz (Rakouská lidová strana – OVP) je často v českých vlasteneckých kruzích glorifikován pro svá rázná veřejná vystoupení ohledně uprchlíků a řešení kriminality uprchlíků.

Jenže jako obvykle po pěkných slovech nenásledují žádné činy. Rakouská veřejnost začíná dávat jasně najevo, že mu to už nevěří. V posledním průzkumu veřejného mínění pořádaným Krone Zeitung mezi čtenáři mu oficiálně slova o řešení kriminality uprchlíků nevěří 93% reagujících. Není divu, Kurz a jeho vláda (vládne v koalici se Zelenými) slibovali zpřísnění imigrační politiky opakovaně a naposledy před 6 měsíci. Nestalo se ale vůbec nic a tak bylo Rakousko minulou sobotu svědkem další tragické události, kdy 2 uprchlíci z Afganistánu znásilnili a následně zavraždili mladou dívenku (13). Oba jsou sice ve vazbě, ale o vyhošťování se vůbec nemluví, jen o možném trestu! Politiky je potřeba posuzovat nikoliv podle slov, ale podle činů. Kurz zjevně není rakouský Orbán. Stejně jako není český Orbán A. Babiš, ten navíc není ani Čech (dokonce ani Slovák).

Hans von Graz


Sdílet

3 Replies to “Rakouská veřejnost premiéru Kurzovi: už ti ty kecy o řešení kriminality uprchlíků nevěříme“!

  1. No tak stačí porovnat Kurzovy obrovské uši s Babišovými a je jasné, že zde existuje jistá etnická spřízněnost v morálce, zájmech i metodách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *