Německo úpělo v korona lockdownu, hranice byly údajně zavřené a přesto počet ilegálních uprchlíků vzrost v květnu o 120%. Jak se tam ti Syřané a Afgánci dostali?! Kolik jich přichází k nám?

Sdílet

Německo bylo celé jaro (a předtím zimu) zavřené v korona lockdownu. Lidé nemohli pomalu vycházet z domu natož někam cestovat. Je proto s podivem, že počet žadatelů o asyl vzrostl v květnu podle oficiálních údajů Spolkového úřadu pro migraci a uprchlíky (Bundesamt für Migration und Flüchtlinge BAMF ) o hezkých 120% na 8.278 osob v porovnání s dubnem 2021. Z toho Syřané tvoří 3.659, Afgánci 1.524 osob a Iráčané 602 osob. Pochopitelně skoro výlučně se jedná o mladé muže. Jedná se o oficiální čísla, protože řada uprchlíků po příjezdu do Německa se hned zapojí do kriminálních aktivit zločineckých klanů a nikde se neregistruje, protože se vesměs jedná o těžké kriminálníky bez nároku na azyl. Ve skutečnosti je tedy počet imigrantů jistě vyšší.

Podobný trend nepochybně probíhá i u nás doma v ČR. I tam je pod v době korona hysterie přiváženo množství mladých muslimských a černošských imigrantů, které neziskovky financované státem a EU potichu rozmisťují po českých městech. Jejich počet lze pouze jen odhadovat, ale ten trend je patrný na první pohled. Stačí se projít po ulicích rezidenčních čtvrtí českých a moravských měst.

Za povšimnutí rovněž stojí fakt, že uprchlíky proti koronaviru nikdo očkovat nechce ani tady v Německu, ani v ČR. Divné, že?!

Milan v Německu


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *