55% všech dětí z domluvených sňatků mezi bratrancem a sestřenicí mezi pákistánskými muslimy v Británii se narodí s postižením

Sdílet

Domluvená manželství mezi bratracem a sestřenicí jsou v Pákistánu běžnou normou. Tento „hezký“ zvyk si muslimové z Pákistánu přenesli i do nové vlasti Velké Británie. Obecně jsou sice na Západě sňatky mezi nejbližšími příbuznými zakázány, ale barevní imigranti se nechávají bez povšimnutí.

Jenže tenhle „genetický“ zvyk z Asii má svojí stinnou stránku. 55% všech dětí, které se narodí z manželství bratranec a sestřenice je postiženo genetickým onemocněním! Řada těchto dětí dokonce velmi brzy zemře.

V Británii se nyní v pákistánských rodinách narodí neuvěřitelná 3% procenta dětí všech dětí, ale tyto dědi mají 33% všech vrozených genetických vad!

Nyní ale jsou zděšeni i muslimští aktivisté a požadují vynucování zákazu mezi nejbližšími příbuznými! Jenže to naráží na silný odpor pákistánské komunity, tak sice žije v Británii z dávek britských daňových poplatníků, ale žít chce jako doma v Pákistánu. Navíc kritizovat vyvolené muslimské imigranty je v Británii velmi citlivé téma a tak lze předpokládat, že se se celá věc nakonec zamete pod koberec a v tichosti se na ní zapomene.

KPi


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *