Na knižním veletrhu nebude Harry Potter, jeho autorka řekla, že „ženy jsou ženy a ne menstruující osoby“ a urazila tak prý transsexuály

Sdílet

Knižní veletrh Featherston’s Booktown Karukatea na Novém Zélandě nebude mít letos sekci s Harry Pottrem, ačkoliv se jedná o celosvětový bestseller a zájem návštěvníků by byl jistě velký.

Důvodem jsou názory autorky H. Pottera J.K. Rowlingové na transsexuální „ženy“. Před časem Rowlingová prohlásila, že odmítá používat termín „osoby, které menstruují“ jako genderově korektní označení pro ženy. Okamžitě se strhala bouře nadávek a odsuzování ze strany LGBT++P organizací a aktivistů a jejich kumpánů v mediích po celém západním světě. Vzniklá hysterie jen potvrdila, že Rowlingová měla pravdu, když řekla, že se normální lidé bojí vyslovit svůj názor na problematiku transsexuálů, aby nepřišli o práci, nebo dokonce o život.

Podobné názory se ale v dnešní době neodpouští. Proto organizátoři H. Pottera odmítly, protože veletrh je prý inkluzivní a některé osoby by se z přítomnosti H. Pottera (nikoliv jeho autorky!) mohli cítit nevítané! Za to se jim dostalo pochvalného mručení LGBT++P aktivistů.

Pochopitelně žádný normální člověk se jí neodvážil zastat. Tak to musela udělat jedna lesba, podle které je směšné, že se britská autorka dostala do podobných potíží… a jen to ukazuje šílenství celé transsexuální problematiky.

Kiwi


Sdílet

One Reply to “Na knižním veletrhu nebude Harry Potter, jeho autorka řekla, že „ženy jsou ženy a ne menstruující osoby“ a urazila tak prý transsexuály”

  1. Menšina šikanuje většinu. Na adresu většiny řeknu, že by se mělo přestat s tím ustupováním menšinám, které akorát hlasitě řvou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *