Naivní Francouzka běduje, „černoch si mě vzal pouze kvůli občanství, chtěl dostat do Francie svojí skutečnou manželku z Afriky… Už mi ale udělal 2 děti“

Sdílet

Bílá Francouzka jménem Catherine (36) se s nářkem vyznala mediím, že se s ní černý imigrant ze Senegalu oženil pouze proto, aby získal občanství. Potom chtěl svojí francouzskou manželku opustit a přivézt si z Afriky svojí původní černou rodinu. Podle nebohé Catherine se s černým vykukem seznámili na internetu, když on žil v Dakaru a ona se do něj na dálku zamilovala a pak se za ní přestěhoval a začali žít u jejích rodičů, Tam začal být její nový manžel agresivní a nebohou ženu terorizoval. Mezitím jí udělal 2 děti (13 a 10). Nakonec žena odmítla „manželovi“ pomoci s občanstvím a teror eskaloval, tak ho týraná žena opustila. Nyní prochází psychickou krizí a chce varovat další ženy před podobným osudem. Uprchlík mimo jiné posílal každý měsíc peníze své africké manželce na úkor své „francouzské rodiny“.

To je tak, když některé naivní ženy místo hlavou přemýšlejí jiným orgánem. Nebohá Catherine měla ale ještě štěstí, že to ve zdraví přežila. Mnoho podobně naivních žen takové štěstí nemá.

J. Beran


Sdílet

3 Replies to “Naivní Francouzka běduje, „černoch si mě vzal pouze kvůli občanství, chtěl dostat do Francie svojí skutečnou manželku z Afriky… Už mi ale udělal 2 děti“

  1. Z článku:
    „To je tak, když některé naivní ženy místo hlavou přemýšlejí jiným orgánem.“
    Komentář J. Uchamury: A jakým? Asi jste mysleli srdcem :-)))))
    Bohužel takovýchto mezirasových partnerství vídám stále více i v České republice 🙁 A je to dost odporný pohled. Ještě tak před dvaceti lety by taková ženská byla považována za couru a nikdo by s ní už nechtěl mít nic společného no a dnes je to v režimu přisluhujících sdělovacích prostředcích dáváno za vzor.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *