Černých „uprchlíků“ u nás rychle přibývá. Lze o to vidět i na prudkém nárůstu počtu míšeneckých dětí

Sdílet

Podle informací z matriky, které obdržela naše redakce, dochází v posledních letech k výraznému nárůstu míšeneckých dětí. Kdy otec je černoch z nějaké africké země, který sem přicestoval a zde často pobývá na základě nejasného statusu a matka je bílá Česka. Často se prý jedná o lásky z internetu, či dovolené. Kde osamělou ženu upoutá černý mladík a ona si ho pak přiveze domů. Tady jí černoch (Arab) obtěžká dítětem a je zapsán jako jeho otec v matrice a pak tu již může de facto navždy (podle současných zákonů) zůstat.

Počet smíšených párů a barevných dětí u nás rychle roste

Ono je to patrné na první pohled, že černochů a dalších imigrantů u nás prudce přibývá. Stačí se projít po ulicích Prahy, Brna, Olomouce. Čtenáři nám dokonce píší, že přísun černochů se zvýšil v době koronavirové pandemie a oni najednou mají za souseda černocha z Afriky, který sem dorazil záhadným způsobem v době, kdy Čech nemůže dál než do Rozvadova na hranice.

Zprávy z matriky jsou potvrzeny fotkami naši čtenářů. Dětí míšenců u nás rychle přibývá. Jak se sem ale dostali z Afriky jejich otcové je nejasné

Blanka Černá

P.S. Vzkaz našemu „fake news přiteli“ J. Cemperovi ze spolku manipulátoři, snad jste se Vy filuto již zotavil z letních gay pride pochodů a tak by jste měl vyrazit do útoku a vše popřít. Míšenecké děti nejlépe prohlásit za návštěvníky solária, stejně jako jejich otce.


Sdílet

4 Replies to “Černých „uprchlíků“ u nás rychle přibývá. Lze o to vidět i na prudkém nárůstu počtu míšeneckých dětí

  1. Dají se dotyčné informace z matrik dohledat, aspoň jako čísla? Přimlouval bych se za odkaz, ať máme v ruce nezpochybnitelná fakta.

  2. To, že někdo zplodí s českou ženou potomka, ještě neznamená, že mu stát nadělí občanství. To zda si ho zaslouží bych viděl po 10letech, kdy z dokumentuje spořádaný život, plnohodnotnou práci, a pravidelný výdělek s odvody státu a manželský svazek. Samozřejmě bezúhonnost a dobře sousedské vztahy.

  3. Pane kolego, souhlasím s Vámi. A ještě v obecné rovině musí převládnout názor, že přistěhovalectví je záležitost negativní.
    Mimochodem, jeden můj známý, liberál a sluníčkář, k tomuto tématu uvedl, že Norimberské zákony už přece neplatí, že žijeme ve 21. století a jenom d3bil může mít předsudky k jiným lidem jenom kvůli barvě pleti …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *