Kdo věří, že mu očkování proti koronaviru vrátí zpět původní život, je naivní blázen

Sdílet

Vakcína je svoboda, hlásaly slovenské „elity“ na plakátech. Jediné řešení koronavirové krize je masivní vakcinace, tvrdí „elity v celém západním světě. Pak prý život bude jako dříve. Někteří sice občas říkají, že to bude „new normal“, ale ne moc nahlas, aby běžného goyima nevyděsili. Mnoho naivních lidí tomu věří. Prý si tu korona vakcínu nechají píchnout a budou zase normálně cestovat a žít.

Jenže nic takového ve skutečnosti není v plánu. Pozorný analytik si určitě povšiml několika souběžných procesů, které korona plandemie odstartovala. Pro běžného pojídače párků spolu nijak nesouvisí, ale soudný člověk chápe trochu víc.

Například světová media vlastněná určitými lidmi si od začátku korona plandemie libují, jak konec turismu znamenal velkou obnovu přírody a prý je pro životní prostředí požehnáním. Jedním dechem přitom naznačují, že návrat turistů (s výjimkou jich samých) není žádoucí. Stejně argumenty zaznívají ohledně prudkého poklesu letecké dopravy. Ne, to není náhoda. To je podprahová příprava na zákaz cestování. Lidem se ale „vysvětlí“ že je to vlastně kvůli přírodě. Stejně jako jsou nyní připravováni o svobodu a majetek údajně v zájmy ochrany vlastního zdraví a života.

Mnozí naivkové si myslí, že mají volbu mezi „vakcínou a svobodou“ a odporem a šikanou. Jenže jak si vyberou vakcínu, tak dostanou jen další šikanu. Jediná skutečná cesta k původnímu životu je odpor proti vakcíně a nekonečnému testování a příprava na změnu elit, která může přijít velmi nečekaně a musíme na ní být připraveni. Takové změna se ale neděje u voleb!

vědátor


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *