Důchodce se nechal naočkovat proti koronaviru, aby mohl zase vidět vnoučata, po vakcíně zemřel „náhle“ v autě

Sdílet

Německý penzista (82) kousek od Würzburgu hrozně moc toužil po nové (nevyzkoušené) vakcíně od firem BionTech/Pfizer, že se nechal zapsat na první možný termín. Důvodem bylo, že se mu strašně stýskalo po vnoučatech. Při aplikaci 2. dávky v očkovacím centru Würzburg Talavera se dotyčný důchodce odebral do auta a začal si stěžovat, že mu není dobře. Příbuzní zavolali záchranku a lékař záchranář muže již nalezl bez známek života a později konstatovat smrt.

Bohužel pro očkovací globální mafii se událost již nedá ututlat a tak oficiálně bude probíhat vyšetřování. Výsledek se ale dá odhadnout již nyní. S očkováním to nijak nesouviselo a vakcína se bude aplikovat Němcům dále.

Pro věci neznalé připomínám, že vakcína firem Biontech a Pfizer byla „vynalezena“ tureckým manželským párem za odpoledne a generální ředitel firmy Pfizer je povoláním veterinář, potomek přeživších židovského holocaustu. “ Lidově řečeno : „Tureckou vakcínu vyrábí židovský veterinář“. Vakcína nebyla nikdy testována a veškeré údaje o ní pocházejí z tiskových zpráv výrobce. EU podepsala výrobci indemnitu, tedy ochranu před možnou žalobou ze strany očkovaných kvůli vedlejším účinkům vakcíny. Tohle jsou ty prověřené vakcíny, které perou služebníci cizích pánů do naivních Čechů.

vědátor


Sdílet

One Reply to “Důchodce se nechal naočkovat proti koronaviru, aby mohl zase vidět vnoučata, po vakcíně zemřel „náhle“ v autě”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *